Vízóracsere

Mellékvízmérő csere a Fővárosi Vízművek teljes szolgáltatási területén

 

A Fővárosi Vízóra Konzorcium a Fővárosi Vízművek Zrt. minősített partnere. Társaságunk teljes körűen végzi a kötelező vízóra cserét és ezzel együtt a hivatalos üzembe helyezést. Az adminisztrációt a teljes folyamat során elvégezzük tehermentesítve megrendelőinket. Magánszemélyek és cégek megrendelését egyaránt várjuk! Társasházak részére egyedi kedvezmények!

 

Szolgáltatásunk a következőket tartalmazza:

 

– a munkavégzéshez szükséges segédanyagot

– vízórát a szükséges mennyiségben

– szerelési munkadíjat

– plombacserét

– kiszállást

– ügyintézést és a teljes adminisztrációt

– 2 év teljes körű jótállást

– Vízművek lakás-mellékvízmérő műszaki átvételét, (plombálási díjat) amit a cégünk a fővárosi vízművek szerződött partnereként a szereléssel egyidejűleg elvégez és az adatok leadását követően a Fővárosi Vízművek számláz a fogyasztó felé.

– Vállaljuk új mérők, vagy áthelyezett mérők tervezését engedélyezetését

– Vállaljuk bármely egyéb vízvezeték vagy szerelvény javítását, kivitelezését

– Mérőink rádiós leolvasásra előkészítettek, melyhez a későbbiekben bármikor csatlakoztatható a rádiós egység

– Rádiós mérőinket részletfizetési lehetőséggel is kínáljuk megrendelőinknek

 

Ha megbízható és szakképzett szerelőkkel dolgozó társaságot keres a kötelező mellékvízmérő cserék elvégzéséhez, válassza bizalommal a Fővárosi Vízóra Konzorciumot!

 

Vízórák cseréjének menetrendje

 

Szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben mellékvízmérő cseréje kötelezővé vált Önnek az évfolyamán. Javasoljuk, hogy a munkálatokat az év elején / közepén rendelje meg, így költséghatékonyabb munkavégzést tudunk vállalni.


Amennyiben a Fővárosi Vízművek felszólította Önt, hogy hitelesítse mellékmérőjét, úgy a teendője a következő:

Telefonos ügyfélszolgálati kollégáink minden hétköznap 8:00-tól 17:00-ig állnak rendelkezésükre a következő telefonszámon: 06 (1) 872-83-30; 06 (1) 872-83-31, illetve e-mail formájában a info@fovarosivizora.hu e-mail címeken.
1) Milyen adatok szükségeltetnek egy munka megrendeléséhez?
– Fogyasztó neve,

– Ingatlan pontos címe, ahol a mellékmérő(ke)t cserélni kell,

– Fogyasztó elérhetősége (telefonszám),

– Cserélendő mellékvízmérő darabszám.
Adatok egyeztetése után, munkatársaink a megrendelő kérésének megfelelően időpontot adnak a munkálatokra.
2) Munka menete:
Mellékvízmérő cseréje papírmunkával együtt körülbelül 30-45 percet vesznek igénybe az ingatlanban fellelhető mérőállások számának függvényében.
Milyen egyéb teendőm van?

Csere dokumentumon fel kell tüntetni a mérőállás / mérőállások készülék helyszámát is. Ezt legyen kedves a szerelés időpontjára előkészíteni. Mindezt megteheti egy számlaösszesítésből vagy esetleg a felszólító levélből. FONTOS: Amennyiben az Ön ingatlanjában több mellékvízmérő található, így Önnek több készülékhely száma is van.

A hivatalos formanyomtatványon, amit Ön is alá ír, mint tulajdonos vagy, mint bérlő (meghatalmazás felmutatása ellenében jogosult), szükségeltetik a Közös Képviselő / Társasházkezelő / Fővízmérő befizető aláírása is.

Munkatársunk a szerelés elvégezte után ott hagyja az Ön lakásában ezt a nyomtatványt, amit utólagosan alá tud íratni a Közös Képviselővel / Társasházkezelővel / Fővízmérő befizetőjével. Kérjük a Fővízmérő befizetőjének aláírását követően juttassa vissza a dokumentumot hozzánk:

Személyesen ügyfélfogadási időben az ügyfélszolgálati pontjainkon
vagy postai úton egyszerű levélként feladva cégünk ügyfélszolgálati központjába, a Fővárosi Vízóra Konzorcium címére (Budapest, 1107, Szállás utca 36 (K-12))


Mi a teendő, ha az ingatlanomnak nincs közös képviselője/társasházkezelője?

Amennyiben Önnek kertes háza van, ami fővízmérővel rendelkezik, viszont nem Ön a fővízmérő tulajdonosa (például osztott ingatlan esetén), úgy legyen kedves a fővízmérő befizetőjével aláíratni.

 

Mi a teendő, ha közös képviselő, társasházkezelő váltás folyamatban van az Ön ingatlanjában?

Célszerű ilyenkor várni, amíg a váltás megtörténik, hogy mindenképp szerepeljen a hivatalos formanyomtatványon a fővízmérő befizetője.

3) Mik a munkálatok költségei?

Árainkról telefonon illetve e-mailen tudunk tájékoztatás adni. Nagyobb megrendelés esetén, kérjen tőlünk kedvezményt!

Költségeink a következőt tartalmazzák: Kiszállás, anyag költség, szerelési díj, plomba felhelyezése, adminisztráció.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a vízóra cserét követően a Fővárosi Vízművek Zrt. 2700 Ft összegű adminisztrációs díjat számít fel lakásonként, melyet a cserét követő első számlán küldd meg ügyfeleinek!

Válassza bizalommal a Fővárosi Vízóra Konzorciumot!

Magánszemélyek és cégek megrendelését egyaránt várjuk! Társasházak részére egyedi kedvezmények!